beats by dre cheap

Destruction hits

Nisam imao migrene 2 mjeseca i 15 dana. I tamam sam pomislio da mozda je doslo vrijeme da ih vise nikada nece biti (kak sam blesav pa da to pomislim) kad preksinoc negdje oko 8 prva. Nije puno bolna bila.

A onda nakon toga, juce iza podne, druga migrena. Au kako me ta bolila. Prvi znaci migrene, navucem zastore i odem da legnem i spavao sam cak 4 sata. Budio se povremeno i osjecao jake bolove, mucninu i cekam da prodje nekoliko sati pa makar na silu da se natjeram da povratim jer mi je tad lakse. Osjecaj hladnoce i drhtavice, u tijelu ono kao kad vam padne secer, tako nesto. Nakon neka 2-3 sata je bol popustila, i spavao sam jos 1-2 sata. A onda iako je bolje, pazis se naglih pokreta, slab si i kao izmoren. Ali bar nema bolova, samo povremeno naglo naleti bol, i obicno je slabija ...

I tako to mene muci od djetinjstva. Samo sto sam ih u to vrijeme s imao mnog rjedje, desavalo se da me ne pogodi po nekoliko godina. Dok zadnjih godina su postale nevjerovatno ucestale, a ni doktori ne znaju zasto se sve to desava jer lijeka za migrenu nema.

Tako da eto, dva dana bijahu. Ne znam hoce li biti danas jer mi obicno dolaze u serijama o 2,3 i 4 puta sa razmakom izmedju od nekoliko sati do 2 dana. Rjedze bude samo jedna. Eto cekat cu da vidim sta ce biti dalje.

Laprdam sta stignem
http://hajnebudipegla.blogger.ba
02/04/2021 11:03