Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

24.02.2021.

Jonh Wick

Jeste li gledali film John Wick ? A joooj sta covjek radii. Ubi sve zivo, satra vas cijeli dunjaluk. Da ima vas 30 blogera koji u njega pucaju, vama to nista uspjelo nebi, on bi naso neki nacin da vas sve zezne. Eto takav je to cojek ! Gledo ovih dana prvi dio, drugi dio, i pola treceg dijela tako da ne znam sta je bilo na kraju pa moram utvrditi.

**
Ja imam do sada neke srece u zivotu da rijetko srecem neke zle likove. Nekako su ljudi oko mene u 99,99 % slucajeva fini, suosjecajni, pristojni, dobri. Evo dananjih par susreta me je npr nekako prisjetilo na to. Dese mi se i budaletine, al to je u 0,1 % slucajeva, a i to je vjerujem najcesce iz razloga ne razumjevanja, ili tako nesta.

***
Sjedim malo prije za svojim kompjuterom i upravljam frendovim kompjuterom s Alpasina Polja :) Rijesio mu problem sjedeci daleko od njega nekoliko kilometara, a mogao je biti i preko bijela sviejta :D Ova tehnologija je fenomenalna. Ne samo da sam vidio sta je na njegovom kompjuteru i upravljao sa tim, nego smo se mogli i dopisivati, cak i cuti preko kompjutera. Eto, sto ti je savremeni sviejt. Mi prakticno danas i nismo odvojeni jedni od drugih, i bloger je dokaz tome ...

*/