Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

20.02.2021.

Zivot tece dalje

Danas sam pao sa skele (opet) hehehe :) Samo ovaj put je pravo nisko bilo, za razliku od proslog puta kada sam zaista imao srece gdje je visina bila nekoliko metara... Joj sjecam se te scene kad mi je daska pukla na gradilistu i kad sam padao ko u onim filmovima. Al dobro je proslo jer sam svu energiju pada nekako istrosio, kocio kolko sam mogao, odbijao se od grede, i na kraju pao na ledja u zbun :D Nakon sto sam ustao i pipao se da vidim jel mi sve na mjestu onda mi je bilo smjesno :D hehehe nevjerovatno ali nista osim ogrebotina nije bilo :D

Helem, danas sam razgulio nogu, i nakon sto sam malo odmorio, onda sam se jos udario cekicem po prstu toliko da sam tupo rakrvario vrh prsta. Posto je krv tekla, kontam dok krv ne prodje, i ovo bolova u nozi da odmorim.

I tako, dok sam se tjesio uz coca colu i milku :D pogledam malo youtube. I nevjerovatno, a eto nisam to trazio, ko da mi cita misli, pokazuje nesto sto me je sokiralo. Nesreca mladica na poslu, bukvalno mi nije bilo dobro kad sam vidio. Mladic je prezivio ali mu je amputirano pola tijela. Pa ako neko ne podnosi traume bolje da ne gleda video.

Dakle mladic nema ni kukove ni karlicu ni ista ispod toga. Donji dio tijela i ruku mu je zdrobio mislim viljuskar kad je pao na njega. Za nevjerovatno cudo je prezivio. Scena nakon koje mi nije bilo dobro. Ali mladic potpuno razumno prica, ni bogdu depresije ne pokazuje, na videu ne pokazuje ni bolove... Pola tijela zivog covjeka mi je toliko traumaticno da nisam objavio video. Ako neko hoce da vidi sta su ljudska bica u stanju da prezive neka pogleda na youtube "Sabia and Loren".

*/