Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

18.02.2021.

Jedan moj sastanak s curom na nevidjeno :D

Danas gledam, cure po gradu - prelijepe. Ali na svakoj je sminke toliko da im vjerovatno vaga pokazuje pofino vise tezine :D Znam iz iskustva da kad zensko skine sminku sa lica da mozes vidjeti totalno drugaciju osobu, toliko razlicitog izgleda da je po nekada ne prepoznajes. Dakle bukvalno mi se desavalo da ne prepoznam djevojku koja se jedno jutro nije nasminkala.

Bilo bi zanimljivo da se sminka zabrani na jedno godinu-dvije :) Takodje bi bilo korisno i zanimljvo da svaka cura bar u prvo vrijeme, dok upoznaje nekog muskarca, nikako ne nosi sminku. Tj. pouzdaje se na svoj prirodni izgled, naravno cistocu i pristojnost, i na njene osobine tj. kakva je-takva je. Ja mislim da je to najbolje kod upoznavanja novih osoba.

Sjecam se kada sam prije koju godinu upoznao nakon duzeg vremena tipkanja jednu osobu :D Nikada nisam vidio njenu sliku ni ona moju, samo smo se dogovorili da se nadjemo na jednom mjestu u gradu na kahvi. Namjera mi je bila samo da upoznam novu osobu, uopste nisam imao nikakvih romanticnih namjera, nisam zelio da se bilo ko u bilo koga zaljubljuje :D Nikakvo emotivno vezivanje sa bilo kim. I ja sam dosao na sastanak onakav kakav hodam po kuci, jos je bilo vrijeme pa sam dosao sav oznojen, u bermudama, u nekakvim sandalama totalno slampav :D hehehe. Samo sto se jos luka nisam najeo :D Ona dosla bas lijepo odjevena, dotjerana. I ustvari bilo nam je super :D Uopste je nisam razocarao, naprotiv :D Zavolio sam je bas, a i ona mene takvog kakav sam :D ... Tako se to radi :D hehe

*/