Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

16.02.2021.

Predlazem statuu mog omiljenog lidera nalik onoj koju ima Kim

Evo gledam na Nacionalnoj Geografiji neku emsiju o Sjevenoj Koreji. Lijep grad ovaj Pjong Jang. Ljepsi i uredniji od bilo kojeg Balkanskog grada. Imaju i metro izgradjen 1970-te. Veoma visok toranj s kojih gledaju daleko po gradu. Velika rijeka, sa ogromnom fonatnon. Sve cisto, sve mirno, nema galame, nema ni auta puno, nema kriminala, narod nasmijan, sve im fino.
Ima i plahije cura. Da mi jednu mladjahnu za papire da uzmem. Uzrahatili bi se oboje, malo bi zivjeli tamo kod njih, a malo vamo kod mene.

Posebno mi je zanimljivo sto imaju statuu dvojice velikih lidera visoku 22 metra. Ja predlazem da se u Sarajevu izgradi statua Bakira od 22 metra. Zasluzio je ! Kad ima Kim Jongu Un sto nebi i Bakir imao koji je vise uradio za nas nego je to uradio Kim ? Ako nece grad, ja cu mu u basti sagraditi jednu statuu duple te visine, cim sta para dobijem.  Takodje sam za neku statuu za SDA veliku 22 metra !  Kad imaju onolike hvale za Komunisticku Partiju Koreje sto mi nebi imali za SDA koja je vise valjala nama nego KP Koreje njima ? Evo dole statue njihvog lidera. Ja bih sve isto uradio samo naravno s Bakirovim likom i djelom, kao i nasom beloved SDA

*/