Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

10.02.2021.

Ters me. Jedan primjer od prije koju minutu...

NEkada se ja nisam toliko nervirao. A s vremenom, sve vise me nerviraju kretenluci. Al ono nesto sto se da lahko izbjeci...

Evo npr. malo prije gledam kod Gracije video o Olegu Mandicu. To je covjek koji je posljednji izasao iz Ausvica. U to vrijeme je bio djecak,Nijemci su ga poslali u logor sa porodicom 1944-te godine. Covjek je naravno vidio mnogo sta, ima sta da kaze i zna pricati.

- Ali haman sve ostalo u videu je lose uradjeno. Prvo sto me je iznerviralo je glupi kamerman, veze nema. Daje fokus na Dragu dok gost prica, pa prebacuje svako malo kameru sa gosta. Koga bolan briga sta Drago radi dok ti gost prica. Pa ti kad pricas sa nekim neces gledati okolo, nego u covjeka s kojim pricas. Kreten upropastava emisiju.
- Drugo, uzasan ambijent u kojem je snimano, dakle televizija koja pokazuje beskonacno slika odvodi paznju gledaocu na nepotrebne detalje. A studio u kojem je snimano je totalno crnilo.
- Trece, Drago koji vodi emisiju je imao dobra pitanja, ali previse upadica. Nema dovoljno osjecaja za vodjenje emisije.

Sve u svemu od zanimljive teme i gosta su napravili moze se reci losiju emisiju. I bas me naljutilo toliko da sam samo pustio ton i nisam gledao stalno emisiju.

*/