Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

03.02.2021.

E hajte sad junaci da vas vidim

Ja sam se sjetio da sam ja nekada davno organizovao isti izazov kao sto je ovo sada sto je Laura predlozila. Dakle izazov je bio da ili objavimo neciji post, ili da pokusamo da imitiramo pisanje nekog od blogera i onda da ostali pokusaju da pogode ko je osoba. Ja sam tada pokusao da imitiram ne jednog nego nekoliko blogera, ali sa samo par kratkih recenica. Pa sam odlucio da danas samo kopiram taj cijeli post i da vidim da li ste u stanju da to prepoznate :D Neki od blogera ne pisu odavno, neki su jos tu tako da su shanse da veci broj pogode stari blogeri nego ovi novi :D

Dakle dole je copy-paste tog cijelog posta objavljenog 21.05.2017 godine :D

******************************************


Moj izazov :)

Zakuho sam, sad moram :) Ja cu probati pa makar :D
  -------------------------------------------------

(blogerica)
hehić
Dubine Vrbasa me umiljato vuku k sebi. U plavim ocima mog Himze vise mudrosti nego sve Frojdove rijeci ikada. U nizini je visina.

(blogerica)
Tratincice u mojoj basti, njezno leluja vjetar iz hladnog Sibira. Bas kao sto i iz tople duse rijeci nehajno diraju djevojacke osjecaje.

(jedna omiljena blogerica)
Ma *ebo majku krkan se najo luka i u tramvaj. Ma nismo mi za normalna svijeta. I tamo da odemo mi bi njima za*ebali drzavu i sve bi otislo u *urac. A moj cuko uhvatio naku kuju i nemores ti to razvdvojit. Bit ce kucica za koji mjesec.

(jos jenda omiljena blogerica)
Jaroone, malkice sam cuvala svilje. Jel ko cito knjigu "NKTB visi na grani" ? Vasi utisci ?

(bloger)
O trebama
Malo sam bildo danas. Dvije trebe, dobreeee, i cijelo vrijeme su me gledale. Da mi bar stari nije pojo cijelu teglu kikiriki putera, imo bih ja energije da se, onooo, malo pokazem. Al hebi ga, tip ispred rastura i odose one k njemu.

(blogerica)
Evo vam slika. Evo vam sada i gola slika. A evo vam sada i gola slika dvoje kako se tandaraju u ljepotama prirode.

(blogerica)
Rasema kiselila kupus. A ja kiseli kupus ni smisliti ne mogu. A procitala sam danas jedan vic. Ma heeeeej, tolikoooo sam se smijala da su mi se gace tresle a onda i spadose mi. Eto tolikoooo sam se smijala.

(bloger)
Ja trco. Maaashalah.

(bloger)
NeKontalo, ti si najgluplji bloger. Gramaticka crna rupa bloga, najgori spisatelj koja se ikada pojavio na ovom blogu. Ko tebe cita, taj je skreno s pravog puta i ide pravo u pakao... Ali eto me do godine dole u Bosni i zelio bih te upoznati.

*/