Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

09.02.2019.

Jedan lijep dan

Danas je dan bio lijep i uspjesan :) Evo neke crtice danasnjeg dana :

*
Dosla TiDiiiii !!!! :) Aaaa ljudi moji pa jeli to moguce :) Pa to je tacno za proslaviti :D I ne razumijem kako ona moze da nas ostavi ovoliko dugo bez svog prisustva ??? Ja bas jako volim kad vidim da je ona tu, kao i neke druge osobe. Pliiiz TiDI pliiizzzz, nemoj vise ici nigdje .

**
Dala mi rodica olovku, i na vrhu olovke kao gumica. Al sa tom gumicom se moze onaj touch screen pipati umjesto prstima. Probam malo kako je sa tim birati po ekranu mobitela, i vidim radi odlicno :) Woow super bas mi je drago imati ono. Posto ja i nemam bas tanane prste praaavo ce mi valjati :) Veri hepi sto imam ono :D

***
Popravio sam busilicu, jeeeee :) Nakon dugo vremena, kolko me zeza, sinoc uzmem rastavim je i onu elektroniku sastavim, al na jedan sasvim novi nacin, i ona proradi :D Radi sasvim ok. Sto mi jos vise drago je da nisam mogao naci onaj prekidac za nju pa sam skonto neki moj sistem, i eto fercera :)

****

Jedan komsija, ima cuku, neka cupava vrsta. I danas ja bio kod njega. Eeeee  kako je umiljat cukoo, pametan, nije ni dosadan ni agresivan, razumije gazdu da digne i shapu i da sjende, ma predivan :) Ja bih volio nesto onako pametno, i odgojeno i simpaticno i uposte nije ni opasan ni nista. Doduse imati cuku ima svoje mane, i tradicionalno, a i obaveza je. A pas je predivan. Ne ko one budaletine sto polude kad samo prodjes pored avlije ... Plus poceo mi se neki lijepi krupni macak vrtiti oko kuce. Vidi se da je jako pametan, nevjerovatno kako prokuzi sta treba za njegovo dupe :D Da je jos i pitom, divan bi bio.

*****
Jos sam :Vidio sam neku familiju koja mi je inace pravo draga. + neki poslic sam odradio pa sam nesta i love zaradio :)

Jos po nesto se lijepo desilo, al eto i ovo je dosta.  A vi ? Kako ste vi ? Hoce li se TiDi javiti da sta napise u mojim komentarima ?
*/