Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

02.02.2019.

Ode tepsija kljukuse dok si reko keks ...

Ma pravio kljukusu pa i nisam previse zadovoljan kako mi je ispala. Sta ces, nemore vazda da ispadne kako treba. Sto kaze u mene amidjinica, a ona stvarno kuha pravo ukusnu hranu, nekad ispadne bolje a nekad losije. Helem, spuco sam ja cijelu tepsiju kljuke pa kakva je takva je.

**
Susam efendiju Elvedina Pezica, prica o braku. Zanimljivo predavanje pa ga preporucujem i osobama koje nisu vjernici. Nisam ni ja neki vjernik, ali sve ono sto je pametno i lijepo prihvatam od svakog covjeka. Ko zeli da poslusa evo mu link: Elvedin Pezic o braku Preprocujem ovim stidnim pokrivenim djevojkama, koje ja jako postujem, neka se ne stide da zaprose momka za kojeg im se ucini da bi sa njim mogle da zive lijepo zivot. Tamam da je on na kraju i odbije, nije to nikakav problem, jer je to sasvim normalna pojava.

Slusam ja po nekada i pravoslavne svestenike. Vidim i kod njih ima jako cestitih ljudi. Znajte dobro da ih nema ih mnogo, i da oni najcesce nisu dobronamjerni prema muslimanima kao sto nije ni taj narod, ali ih ima koji su sasvim ok ljudi. Ja inace kada vidim da covjek ima one cetri osobine: iskren, pristojan, dobronamjeran i pametan, za mene je jednako vrijedan bez obzira na ostale detalje.

***
Primjetim da raja tu na blogu nesto slabo jedan drugom komentarisu.  Nekako  zivota u njima nema iako u sustini nista im ne fali. Ja neznam sta je to. Sta vi mislite da se desava ?
*/