Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

18.05.2018.

Zivjele blogerice !

*
Alaj sam se ismijao :) Koliko su oni Kinezi zeljni para i nicega vise, pokazuje primjer :) Kupio moj drug neki uredjaj na koji se moze povezati hard disk. A Kinezi na kutiji napisali, umjesto da su napisali da se moze utaknuti HARD DISK oni napisali HARD DICK :) ahahaha. Eeee ja firme i da ne kazem cega :)

**
Danas su premjestili one izbjeglice sto zive u shatorima kod Vjecnice, preselili su ih u izbjeglicki centar Salkovac kod Mostara. I opet je neka budaletina napravila problem. Neki Ilija Lasic, policijski komesar Hercegovacko Neretvanskog kantona kao naredio da im se zabrani ZAKONITI dolazak u mjesto koje je i NAMJENJENO za ove svrhe. Dzaba sto su drzavni organi to odredili da ih tamo posalju. Ja se nadam da ce ga uhapsiti i strpati u zatvor.

***
Kako vi s postom ? Ja evo postim bez problema. Ustvari nisu mi problem ni hrana ni voda samo mi se nesto spava. Al ne idem na teravije pa se ove komsije ibrete i zezaju, poceli se kladiti na mene hocul ici ili necu :) Sta vi pravite za iftar ? Ja redovito topu, al neka moja varijanta tope. Uz to su bile pohovane pilece ili telece snicle, to pogotovo za sehur jer je to meso koje covjeka drzi sitim duze. Przio sam i ribu zvanu Pangasius. Ta riba ako odstoji, ako se ohladi postane ko da jedes loj, nikako mi se ne svidja kad se ohladi. Ja pravim i grah, mada haman niko to ne pravi jer kao et tezak je. Meni dobar. Imam namjeru praviti i rizu, lecu. Necu kolace praviti, jer obicno kupim cokoladu koju jedem uz kahvu. Tako da et, to je to sto se mogu sjetiti.

*/