Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

16.04.2018.

Pease God, give me 10 milion dollars, pleeeeease ...

*
"Zivimo 64 godine zajedno, on je ljubav mog zivota" - Gledo juce kako jedna staara zena kaze za svog muza :) Pa to je je fakat puno godina :) Heeej 64 godine zive zajedno ! Svaka cast :)

**
Moj brat ima kucu i nesto zemlje oko kuce. A kuce su inace takve da tu ima mnogo vise obaveza i posla nego nekome ko ima stan. I posto ne moze sve da stigne da obavi sam, pita svoju 14-to godisnju kcerku da mu pomogne oko grabljenja trave. Kaze ona njemu: "Jel ti to mene ozbiljno pitas ili se shalis" ? Ahahahaha, alaj sam se ismijaooo :) Ova danasnja djeca samo hoce da se zabavljaju, mobiteli, internet i sta sve ne. S jedne strane dosadni rad, a s druge zanimljivi facebook i viber i snapchat itd.

***
Stvarno je tesko naci insana koji te nekako ispuni skroz, koji ti odgovara, koji je normalan, koji je pametan, s kojim ne moras da se natezes i ubjedzujes nego da imas prirodnu i normalnu komunikaciju, koji nesta ne glumi, koji ne laze ... Bas ko da su to neki uslovi izvanredni, to su valjda normalne predpostavke za medjuljudske relacije.

*/