Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

08.04.2018.

Ne znam kako radi, ali znam da radi

Dok sam sjedio na wc sholji, pala mi je na pamet odlicna ideja da nesto napisem. Medjutim dok sam dosao do kompjutera, totalno sam zaboravio sta sam htio da pisem. Pa cu napisati ono sto se sjetim.

*
Ocistio korov oko ruza, malo ih potkreso i prvi put ove godine pokosio travu kosilicom. Dolazi proljeceeee :) Volim i proljece, volim i zimu, volim i ljeto, a i jesen.

**
Kaze mi drug da sa njim i njegovom porodicom, za 1 maj idemo u Budimpestu. Ma reko bit cu sretan ako predeveram mjesec maj, a o Hungariji ne mogu ni sanjati. Hvala, al to cemo neeeekada, mozda.

***
Negdje me napuhalo. Promaha, a kazu da promaha postoji samo na balkanu i nidje vise. I boli me uho, nesto mi je unutra nateklo da me boli kad gutam. Proci ce za koji dan, a vjerujem da cu vec sutra biti bolji.

****
Danas po gradu, i "uslika" me momak koji se sageo, a viri mu ona linija od dupeta :) hehe. Dlakavo mu :) Al neobicno mi sto je mlad i onoliko mu spale farmerke, jer obicno takve slike dolaze od muskaraca koji su neki debeli stari majstori :)

Šuška se šuška

*/