Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

30.12.2017.

Mamma mia, c'est magnifique !!!

Merhaba vam postovani narode :) Kako ste vi ? Nije me bilo ima evo nekoliko dana. U nekom grandiozom smislu, nista ogromno se nije desavalo. Ali, ja bih nekoliko stvari koje su mi se desile, naglasio sebi kao bitne, koje su djelovale na mene, meni motivirajuce, i one dobre i one lose :)

Npr. prijatelj me je zamolio da mu pokusamo da popravimo auto. Prvi put u zivotu to otvaram, nisam cak ni dovoljno alata imao za to, ne znam sta me ceka unutra i sto je bitnije hocu li samo jos veci belaj napraviti :) Ali sam ipak pristao jaranski da to pogledamo, pa sta bude. Dva dana smo radili po nekoliko sati i ja sam presretan da se to popravilo :) Jeeeeeee :) To me je obradovalo pravo :) Normalno, para nisam nista dobio, kao sto nisam dobio i na ostalih nekoliko poslicaka koje sam obavljao prijateljima i rodbini u toku prosle sedmice :)

Kupio sam novi alat :) Aaaa to ja volim, te alate :) Nije nesto puno para, ali je meni pravo zanimljiv i nadam se koristan da ce biti.

Radio sam neke poslove koje ranije nisam radio, novo iskustvo :)

Desila mi se jedna jako neprijatna situacija. Izgubio sam kljuc od ... Trazio satima i nisam nasao. Nije bilo druge nego razvaljivati bravu. Zao mi je bilo, ali se i to predeveralo. Izmedju ostalog i tim teskocama se gradi karakter.

Ove godine prehlada rijetko hvatala, a i kada me uhvati traje krace, lakse je preprodim. A evo od cetvrtka navecer me je ponovo uhvatila. Jutors se osjecam bolje, ali nije jos skroz proslo.

Evo da vam zapjevaju Chalie Puth i Sheryl Shvanzie :) Meni fina ova pjesma :)

*/