Laprdam sta stignem

Dobrodošli na moj blog

05.12.2017.

Awwwww :)

Evo jedna super stvar. Gledam moje prve postove ovdje :) Deaavno sam poceo, prije vise od 2 godine :) I pitam se koliko sam se promijenio ja i koliko se promijenila okolina :)

U medjuvremenu sam skonto, da se ja nisam bas mnogo promijenio. Mada mislim da sam pisao NESTO MALO bolje i ljepse i zaniljivije postove nego danas. Citam po neki moj kometnar na komenatare ostalih. I mislim da sam uglavnom imao dobre i zanimljive odgovre :) Ja tadasnji,  sebe sada dozivljavam  haman kao da se radi o drugom covjeku :)

Zatim sam skonto da sam se i tada druzio i sa mnogo vise raje nego danas. Tako npr:

Blatkica je tada nekako vise pricala samnom, dikutovali i svadjali se.
Preblistava (cik pogodi ko je to ) me je vise voljeal nego danas a danas me ne voli :(.
Lula mi se cesto javljo te smo pricali .
Misterija je cesto navracala kod mene,
Locka je otisla forever  i  bas mi je zao sto je Locka otisla :(jer  je ona meni uvijek draga bila.
Rahmah koja je bila pravo zanimljiva osoba i ona je otisla zauvijek.
Tada nisam bio posvadjan sa Santom Leda,
AliceVonTardis mi je bila frend,
Shizika se druzila samnom.
Boemica nije bila ufurana,
Antisa je bio samnom ko sipka i bubanj a onda mi je zabio noz u ledja.
Carolina bila fina ko i uvijek
Bjelavila jarani bili dobri
ButeForce prico samnom a kasnije mi digo snakcije
Odmene, bila tu svaki dan
REdChemistri mi bila praavi jaran
Sajlenta jedva ceko da sta napise, on je ono malo budio raju :)
Sjetio sam se, El Tango El Tango je medju prvim osobama sa kojima sam pricao. Sjecam se njenih lijepih rijeci :) Nismo odavno se druzili, pozdravljam je puno :)
itd itd.

Prvi post je objavljen 13.08.2015 -te . Ime mog prvog posta je "Sve se zavrsava sa novim pocetkom"

Od tada Morgana se udala, Boemica se udala, umro mi je prvi komsija kojeg sam opsiivao u mojim postovima.

Upoznao sam vaznu osobu za koju sam mislio da ce mozda cak da promijenii moju sudbinu.

Et... Malo se prisjetio :)

05.12.2017.

Misteriozni i istiniti dogadzaj !

Prije nekoliko dana mi se desilo nesto misterozno. Danima sam pokusavao da skontam o cemu se radi.

Ovako ide prica: Posto se ja grijem na drva, i nalozio ja onu moju pec navecer i legnem da spavam. I kad sam vec haman pa zaspao trznu me kao pucanj iz pistolja, nesto je jako puklo. Nije to bio onaj zvuk kao kada vam nesto padne sa police ili iz ruku, ovo je bilo mnogo jace, ostrije, bez predhodnih zvukova "zahuktavanja". I s obzirom na poziciju peci i mog kreveta, skontam da zvuk dolazi iz pravca peci. I sad normalno ja ustajem i gledam sta se desilo. Te oko peci, te otvoim unutra, te pogledam ispod, nema nista. Onda, s obzirom da ono sto je logicno ne pokazuje nista, odlucim da pogledam i ono sto je malo vjerovatno, pa odlucim da pogledam u kupatilo, te u kuhinju, napolje kroz prozor ... Nista... sve normalno. Nigdje nista neobicno nisam primjetio. Trazio po kuci, nekoliko minuta i nista. U jednom momentu pomislim, s obzirom da je zvuk navjerovatnije dosao iz pravca peci, da mora da je u drvima koje sam kupio negdje, bio neki metak koji je nekako ostao iz rata :) Mada mi ni to nema smisla, jer u drvetu mozda moze da bude ono zrno od metka koje ne moze da eksplodira, samo metak u kojem ima baruta i ona inicijlna kapisla moze, ali saama cinjeica da se nadje metak u drvetu je gotovo pa ne moguce. Jedino da je negdje ga neko ubacio u neku shuljinu, mada su male shanse za tako nesto. I neznam sta je. Odem da spavam i kontam nema problema, nek je ono puklo, samo da mi nesto ne zapali sta god da je.

Proslo par dana ja nikako nisam mogao da shvatim zasto se ono desilo. I prije dan-dva otkrijem sta je uzrok onako jakog pucnja bio :) Hehehe. Sta vi mislite sta je to onako jako puklo ?

*/