Laprdam_sta_stignem

Dobrodošli na moj blog

12.09.2017.

Zensko je zensko...

Sta vi mislite dali su muskarac i zena, kada cesto izlaze na kahvu, ravnopravni po pitanju placanja. Tj. ono kad odemo negjde, pa to treba platit' ? Pa jel ok da cura nekada plati, a nekada muskarac. Ja sam uvijek bio ubijedzenja da ja trebam uvijek placati kad dodje racun.

I onda, prije nekog vremena izlazio sam sa osobom koja godisnje zaradi novca odprilike oko 30 puta vise od mene. Naravno meni uopste nije bitno koliko ona zaradjuje, jer ja kad odvedem djevojku negdje, samo je pitanje dali JA to mogu da platim, a sasvim je svjedno dali je ona milioner ili potpuni kokuzijaner. Meni je problem bio sto sam ja bio u problemu s lovom (vec odavno sam :) ), a znao sam da ako ona plati po nekada racun, da to nece ni malo skoditi njenom bankovnom stanju. Ja ako sam imao nesto love sa sobom, ne rijetko je to meni bilo neophodno narednih dana da NEKAKO predeveram sa tim parama. Dakle desilo mi se nekoliko puta da je ona zahtijeva da ona plati, i stvano me je stid bilo da ona plati ali sam pristao na to. Kasnije kontam zasto da zena ne plati kad to ona sebi sasvim lahko moze da priusti, i kada joj to nece praviti nikakav problem jer ona ima sasvim dovoljno novca.

Sta vi mislite ? Dali je ok da cura po neki racun plati ?

********

IMG326

Moje kraastavice, uzgojene u saksijama ispred kuce :) Bez ikakvih prskanja. Tezina doticne je 380 g. Jes da je malo vise velika, ali je ukusna :)

*/