Laprdam_sta_stignem

Dobrodošli na moj blog

11.09.2017.

"Dozivljaji NKTB"

Evo me nakon 3 dana neplacenog osustva. Bio sam na moooruuu :) ... Ehhhh, mooooreee... :) Diiivno more. Pa kupanje, pa zenskinje, pa setanje, pa onaj divni miris, pa sloboda, pa balkon i posmatranje brodova, pa kafa u kaficu, pa sto je najbitnije ako ima neko s tobom ko ti je drag (sto nazalost je rijetskost) itd itd. Trebo bi ponovo napraviti listu svih onih lijepoh stvari sto postoje na moru. Helem ...

Bio sam sa nekom familijom, i fino mi je bilo sa njima, ali bih ipak volio nekoga ko je za mene IDEALAN :) Zensku personu, plus eventulano jos neke dobre i fine i pametne prijatelje , ne puno ih.

Raja ode na more, i ne smoci se ? Kaze: "hladna voda", ili kaze: "puse vjetar". E svasta, a i nije nesto puno hladna, malkice ... A jaaaaa, ha vidim bistro more, ha se smocim ... Tako da sam ja se kupo u vodi i jos samo par avanturista, i to sve stranci, Chesi mescni najvise. A i ti stranici, ostanu 20-tak minuta i nazad na suho, dok ja ostajem 1-2 sata. Neki su se suncali, ali uglavnom na plazama ima pravo malo ljudi. Neznam jel ono vazda onako na onom mjestu ili je to kraj sezone. Jedino sto mi je zao bilo je sto nisam ponio rekvizte za kupanja :) Kad sam krenuo, hem je hladno ovdje bilo, hem su meteolozi najavili padavine i dole, hem sam sluso sto raja kaze da nema nista od kupanja. I kontam u sebi, garant cu vrijeme da provedem u zatvorenom, pa sto onda ista da nosim. I kad sam vidio da se vrijeme popravilo, ooj jes mi krivo bilo. Kontam jesam gloooop sto vjerujem svakome. Kad se ide na more, treba pretpostaviti da ce biti i najbolje i najgore vrijeme, jer fakat nezna covjek kakvo ce vrijeme za dan-dva biti. Helem, kupo se onako :) A i to mi je super :)

More je super, al more bez ikoga je jedna polovina od super. Imat kako treba zensko stvorenje sa sobom je tek potpun cejf, imati prijatelje s kojima se osjceas dobro je mnogo bitno. Ne mora ih biti mnogo, ali kao sto rekoh, moraju biti osobe s kojima ti je fino. U protivnom je bolje biti sam.

*/